top of page
MOTTAGNINGSANSVARIGA 2019

Mottagningsansvarig: Emma Andreasson

Vice Mottagningsansvarig: Jonatan Leander

Vice Mottagningsansvarig: William Edsman

IMG_0874_edited.jpg

Vill du bli mottagningsansvarig till nästa mottagning. Kontakta oss på vår mailadress eller på instagram.

isb-mogen@ths.kth.se

@isbmottagningen2019

Inför varje hösttermin anordnar mottagningsgruppen (MoGen) en mottagning för de nyantagna. Mottagningen är ett av de största projekten inom sektionen och är till för att de nyantagna skall få en inblick i sektionen, lära känna sina blivande klasskamrater och självklart få ett ansikte på studenterna som redan går på skolan!

Mottagningsarbetet startas upp i december/januari och håller på fram tills mottagningen äger rum i slutet av augusti. Att vara med i mottagningsgruppen kräver en del uppoffringar, men alla erfarenheter, lärdomar, vänner och roliga minnen som fås ur dessa tidsuppoffringar - gör det värt varenda minut. Det är också en fantastisk försmak på hur och vad arbetslivet kommer att innebära samt en otroligt bra merit att komplettera sitt CV med!

MOTTAGNINGEN

Bli en av MoGen 2020

Att vara med i mottagningsgruppen kommer ge dig goda erfarenheter inom både planering, ledning, problemlösning och organisation. Tillsammans med dina gruppmedlemmar kommer ni få planera, strukturera och bestämma hur mottagningen år 2020 skall se ut! Mottagningsarbetet är ett av sektionens största projekt och är du intresserad av att vara en av dem som driver nästa års mottagning, finner du information om de olika rollerna nedan!

 

Mottagningsgruppen består av fyra förtroendevalda personer - Mottagningsansvarig, två Vice Mottagningsansvariga och en Kassör. Dessa roller röstas fram under SMP2 i början av vintern. Under hösten kommer nomineringar att hållas för samtliga förtroendevalda roller inom sektionen - nominera dig själv eller en vän till den/de rollerna som du/din vän är intresserad av. Nedan finner ni information om vad de olika posterna innebär!

Mottagningsansvarig: Som GudFadder är du personen som har ansvaret över att planeringen och allt arbete bakom mottagningen blir utfört. Din främsta uppgift är därmed att delegera ut ansvar till övriga gruppen, kalla till samt leda möten, sköta mejlkontakt med skolan, sektioner, företag, THS m.m. Är du en person med stor drivkraft, kreativitet, engagemang och organisationsförmåga och vill få erfarenheter om att driva ett projekt - sök till mottagningsansvarig 2020!

Vice Mottagningsansvarig: De två som är Vice GudFadder är som GudFadders extra händer. Du kommer få en hel del ansvar, vara med på MR-möten (möten med Mottagningsrådet (THS)), gå på utbildningar och driva den största delen av organisationen och planeringen tillsammans med GudFadder. Om du gillar att både ge och ta ansvar, är ambitiös och vill utmana dina organisations- och planeringskunskaper är posten som Vice GudFadder med stor sannolikhet något för dig! 

Kassör/Ekonomiansvarig: Är du en person som gillar ekonomi, siffror och organisation är kassörroller troligen något för dig. Som Kassör ansvarar du över mottagningens intäkter och kostnader. Du kommer ha mycket kontakt med företag och driva en stor del av sponsorarbetet. Gillar du redan nu eller vill lära dig mer om ekonomi, bokföring, ha kontakt med företag och vara med i planeringen av mottagningen - sök till kassör! 

Har du några frågor om mottagningen eller de olika posterna? Skicka iväg ett mail till isb-mogen@ths.kth.se så kommer du att få svar inom kort!

nolle.jpg
IMG_0991.JPG

Från vänster: GudFadder Emma, Gasquemästare Aston, Kassör Anna, Vice GudFadder Jonatan och Vice GudFadder William

bottom of page