top of page

Pangeriet arrangerar en skidresa till Åre, bastukväll på Nymble, pepparkakshustävling samt filmkvällar på Bygget. Vi fixar events för alla härliga byggare på sektionen helt enkelt!

Pangeriet logo ORANGE LJUS.png
PANGERIETS ORDFÖRANDE

MARCUS CLAESSON

VICE ORDFÖRANDE

ELLINOR TYNHAGE

PANGISAR

ALBIN

EMELIE

FILIP

IDA

MARCUS

MORGAN

SARA

SKIWEEK 2020 VECKA 4!!!

Nu har anmälan till Åre Skiweek 2020 äntligen öppnat! Ta med dina kompisar och fira att tentorna är över med fina skiddagar i backen och roliga kvällar på pubar med gänget. 


Boendet kommer att vara i stugor i Åre by, i priset ingår boende (4 nätter), avresestäd samt femdagars liftkort, ingår lätt lunch när skiweektältet är öppet. Beroende på val nedan ingår även tågresa tur och retur. Anledningen till att det inte är ett exakt pris är att Skistar delar ut eventuella gratisbiljetter beroende på hur många som bokar resan och vi i Pangeriet har beslutat att slå ut den eventuella summan på alla som följer med på resan, så eventuellt blir boendet lite billigare än planerat (max 80kr). Ingenjörssektionen bygg har under SM1 beslutat att det ska ordnas ett gemensamt evenemang/middag under Åreresan som sektionen kommer att stå för.

OBS! Sista anmälningsdag är den 28/10 och bokningen är bindande!

Har du några frågor angående resan tveka inte att fråga oss i Pangeriet, antingen face to face, via vår Facebooksida eller genom att maila oss (isb.pangeriet@gmail.com).
Hoppas att vi ses i Åre!

Snowboard på Snow

PANGERIET

bottom of page