top of page

För företag

För Företag/Näringslivet

Malin Lundblad

Ansvarig Näringsliv IsB

Näringsliv ISB arbetar för att vårda och utveckla Ingenjörssektionen Byggs (ISB) kontakter med näringslivet. Vi representerar programmen Byggteknik & Design samt Byggproduktion. Vill ert företag synas på något sätt inom sektionen, är det alltid en bra idé att vända sig till företagsgruppens ordförande för att sedan kunna bli vägledd till rätt person eller grupp.

 

Näringsliv IsB ger er som företag möjligheten att skräddarsy unika evenemang riktade till rätt målgrupp. Vi anordnar bland annat event som lunchföreläsningar, workshops och vår årliga arbetsmarknadsdag BAM (Vill erat företag delta på BAM 2025? Tveka inte att skicka iväg ett mejl till oss för mer information!).

Skulle ni ha några förslag, funderingar eller frågor, hör av er till oss så hjälper vi er gärna!

Ladda ner vår produktkatalog och se våra erbjudanden!

image.png

Byggsektionens arbetsmarknadsmässa anordnas årligen av Företagsgruppen IsB som bjuder in företag som får marknadsföra sig för studenterna som går programmen Byggteknik och Design och Byggprodduktion på KTH. Företagen kommer till mässan för att skapa kontakter och rekrytera studenter från IsB inför framtida arbetslivet. Mässan ger dig som student på IsB möjlighet att stifta bekantskap med byggbranschen och andra delar av näringslivet.

Företag och intresserad av att delta? 

Föranmäl ditt intresse här!

Namnlös design_edited.jpg
bottom of page