top of page

Studier

Grattis och välkommen till oss på Ingenjörssektionen Bygg!

Vi hoppas ni som blivit antagna är redo för några år fyllda av plugg, nya vänner och massvis med roligheter tillsammans med oss - för det är vi!

 

Sektionen tillsammans med Studentkåren THS kommer under dina år på KTH erbjuda flertalet olika aktiviteter, föreningsjobb och annat som hör studentlivet till. Dessutom kommer vi kickstarta terminen med en mottagning för alla er nyantagna. Mottagningen pågår under tre veckors tid och startar i samband med uppropet den 14:e augusti. Uppropet är obligatoriskt, men mottagningens aktiviteter är helt frivilliga.

 

Under mottagningen kommer ni att introduceras till KTH Campus och sektionen genom sittningar och massvis med olika typer av aktiviteter. Dessutom kommer ni få möjligheten att lära känna era framtida klasskamrater och få ett ansikte på flertalet av studenterna i årskurserna över er.

 

Under vecka 32 kommer mottagningens Faddrar ringa upp er för att säga hej, samt höra om ni har några frågor eller funderingar. Skulle ni ha några frågor innan dess, är ni mer än välkomna att maila isb-mogen@ths.kth.se eller skriva till oss på Facebook! Mottagningsgruppen har även en Instagram (isbmottagningen), där det kommer publiceras ytterligare och mer detaljerad information kring mottagningen samt vad era första veckor på KTH kommer att erbjuda er!

bottom of page