top of page

Organ & Nämnder

622B57DA-2340-40AA-926D-92934D6EED13 (kopia).JPG
Malin Lundblad

Näringslivsansvarig

Kontakta oss via vår mailadress.

isb-fg@ths.kth.se

IMG_7164.JPG

Näringsliv IsB

Välkommen till Näringsliv IsB (fd Företagsgruppen), vi är det organ hos Ingenjörssektionen bygg som arbetar med att stärka samt knyta nya kontakter med näringslivet. Vi anordnar bland annat lunchföreläsningar och vår årliga arbetsmarknadsdag BAM. Är du intresserad av att vara med och bidra till detta arbetet, hör då av dig till oss via mail eller sociala medier.

Är du från ett företag som har några frågor, eller skulle synas på något sätt inom sektionen, klicka här för att komma till våran sida för företag och näringslivet eller hör av er till oss på isb-fg@ths.kth.se

NYHETER

Vi är i process att byta namn från "Företagsgruppen IsB" till "Näringsliv IsB" under 2023. Detta för att vidga perspektiv och räckvidd. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

BAM

Byggsektionens Arbetsmarknad

Byggsektionens arbetsmarknadsmässa anordnas årligen av Näringsliv IsB som bjuder in företag som får marknadsföra sig för studenterna som går programmen Byggteknik och Design och Byggprodduktion på KTH. Företagen kommer till mässan för att skapa kontakter och rekrytera studenter från IsB inför framtida arbetslivet. Mässan ger dig som student på IsB möjlighet att stifta bekantskap med byggbranschen och andra delar av näringslivet.

Företag och intresserad av att delta?

Föranmäl ditt intresse här!

bottom of page